2019 tööõnnetused: suurem tähelepanu riskide maandamisele


10. jaanuaril Tööinspektsiooni veebilehel avaldatud artikli kohaselt registreeriti mullu 4117 tööõnnetust. Tööõnnetusterohkeim sektor on metallitööstus. Maakondlikult toimus enim tööõnnetusi Tallinnas ja Harjumaal. „Suurem tähelepanu riskide maandamisele ning korrapärane tervisekontroll aitab hoida meie töötajate töövõimet ja seeläbi ka meie ettevõtete tervist,“ sõnas Tööinspektsiooni peadirektori Maret Maripuu. Loe lisaks ti.ee kodulehelt.

Isikukaitsevahendid ja kukkumiskaitsed

LUNA GROUP äriklienditeenindustes on saadaval lai valik kvaliteetbrändide Zekler, Cresto, 3M, Peltor, Scott, Sundström jpt pea-, silma-, kuulmis-, hingamis– ja kukkumiskaitseid. Oleme seda meelt, et õigesti kaitsete end siis, kui kasutate kaitsevahendeid kogu tööpäeva jooksul ning seepärast peavad need eelkõige olema mugavad ja teile hästi sobima. Selleks, et motiveerida teid veelgi enam kaitsevahendeid kasutama, pakume stiilipuhtaid ja disainitud tooteid, millega saate rahul olla. Peaksite loomulikult valima kaitsevahendi, mis sobib kõige paremini teie töökeskkonda või -situatsiooni.

Seepärast aitab LUNA GROUP teha valiku teie jaoks võimalikult lihtsaks. Küsi pakkumist oma ettevõttele, teenindame lepingulisi ärikliente üle Eesti.